Om us

För båtentusiaster
YachtFocus.se är en oberoende webbsida med båtannonser av nya och begagnade båtar och yachter till salu.

Exklusive
Om du är intresserad av att investera i en båt, hittar du ett utbud av både nybyggda och begagnade båtar till salu på denna webbsida. Alla garanterar dig komfort av högsta standard. Genom att välja premium holländsk kvalitet, kan du och din familj, vänner och affärsbekanta vara säkra på att njuta av bekvämligheterna och nöjen av en riktig segling livsstil.

YachtFocus.se erbjuder hundratals motorbåtar och segelbåtar till salu, från 5400 SEK (ca € 600, -) till 170000000 SEK (cirka € 19.000.000, -). Dessa kraftbåtar, är motorbåtar, segelyachter och andra fartyg som erbjuds till dig av mäklare och varv som oftast är belägna i Nederländerna.

Vad som gör en båt från Nederländerna unik är i första hand dess byggkvalitet. Holländska båtar är mycket välutformade och tillverkade och den fantastiska resultatet kan mycket väl överstiga även dina höga förväntningar. Ett annat särdrag är det holländska sättet att göra affärer. Att hålla sig till avtal – skriftliga eller muntliga – är normen i Holland. Nederländska skeppsvarv leverera i tid eller till och med tidigare än planerat. All ombordutrustning ska fungera i enlighet med de uppgörelser som gjorts, medan servicen efter försäljning säkerställa din fortsatta tillfredsställelse under många år framöver. Men det är inte så att varje båt som erbjuds på se.YachtFocus.com är tillverkad i Holland. Många båtar från skeppsvarven i Europa och även i världen som erbjuds till försäljning här. Så vänligen var välunderrättad om att en begagnad yacht som erbjuds på se.YachtFocus.com kanske inte nödvändigtvis har ursprungligen byggts i Holland då fartyg från internationella skeppsvarv också annonseras ibland.

Annonsering på se.YachtFocus.co.uk
YachtFocus.se innehåller en stor andel av det totala antalet båtar och yachter till salu av holländska bolag. Denna webbsida är 100% oberoende, fri från branschorganisation och enbart avsedd som en gemensam annonsplattform. Delaktighet är inte bara möjligt för nederländska skeppsvarv och holländska båtmäklare, men även för utländska skeppsvarv, importörer, återförsäljare och båtmäklare.

Klicka här för att se alla båtar till salu.

E-post till info@yachtfocus.com for annonseringspriser.